top of page

Сеитбата на висококачествени семена е задължително условие за постигането на добри резултати. Затова ние влагаме цялото си знание и усърдие за да отгледаме най-добрите семена за вашия бъдещ успех.

Величко Ликов, агроном

ПШЕНИЦА

Сортовете пшеница, които избираме за отглеждане в нашите поля са внимателно подбрани сортове, които по наши наблюдения са максимално подходящи за нашите климатични условия, технология на производство и очаквани резултати с цел осигуряване максимална възвращаемост на инвестициите.

ЕЧЕМИК

Това е култура с голямо стопанско значение, но много променлива по отношение на търсенето на пазара, затова сортовете които предлагаме са така подбрани, че винаги да постигате добри агрономически, а от там и икономически резултати.

ПОЛСКИ ГРАХ

Сеитбата на висококачествени семенае задължително условие за постигането на добри резултати. Затова ние влагаме цялото си знание и усърдие за да отгледаме най-добрите семена за вашия бъдещ успех.

ДРУГИ СЕМЕНА

В нашия магазин ще откриете и други семена отгледани и заготвени от нас, като Люцерна, Леща, Нахут и други.

За повече подробности и наличности, натиснете бутона

по-долу.

ПОДГОТОВКА НА СЕМЕНА

В случай, че вие сами произвеждате семената си за масов посев, ние можем да ви бъдем полезни като ги почистим от примеси и плевели по възможно най-добрия начин, но също и да ги третираме така, че всяко семе да има бърз и равен старт, а не затормозяване от препаратите.

bottom of page